Menu Premium

Epic Games sluit seizoen tien van Fortnite af met zwart gat

Lars Leeftink 14/10/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Fortnite. Zelfs als er een seizoen afgesloten wordt, houdt het de gemoederen bezig. Gisteravond explodeerde het internet dankzij het spectaculaire einde van seizoen tien van de game. Het elfde seizoen komt er waarschijnlijk aan, maar de manier waarop seizoen tien geëindigd is wordt momenteel meer besproken.

Het zwarte gat

Dit is namelijk wat je ziet als je aan het einde van seizoen tien de game aan het spelen was. Elk seizoen wordt op deze manier afgesloten, maar geen van de eindes wordt zo besproken als deze. Epic Games was de laatste tijd al bezig met het aankondigen van ‘The End’, maar wat dat moest betekenen was toen nog niet bekend. Nu dus wel.

Vanaf het moment dat de klok op nul stond, lanceerde er een nieuwe raket. Deze kwam met veel spektakel en bombarie, maar niet zonder gevolgen. Vervolgens waren er meerdere kleine raketten te zien die rondom de map bewogen en vervolgens tot elkaar kwamen. Dit zorgde ervoor dat een meteoor, die ondertussen in de lucht aan het chillen was, in de ‘rift’ werd gezogen. Het bleef vervolgens even stil, totdat er nog een projectiel naar beneden kwam en tevens op het nulpunt invloog. Daardoor ontstond er weer een cycloon en een grote shockwave, die ervoor zorgde dat iedere speler, de Battle Bus en eigenlijk al het andere op de map omhoog werden gezogen. Dat wat uiteindelijk overbleef, was een zwart gat.

Fortnite niet speelbaar

Althans, voorlopig. Of dit helemaal de bedoeling was kun je je afvragen. Epic Games heeft al toegegeven dat er wat technische problemen zijn, maar blijft verder redelijk oppervlakkig. Spelers die de game speelde op het moment dat de klok op nul ging, zien daarna niets anders dan een zwart gat. De mensen die vervolgens proberen uit en in te loggen, kunnen dat niet. De game is dus niet speelbaar. Epic Games heeft zijn Twitter-account wel ge-update met een zwart gat, waardoor het in ieder geval zeker is dat dit gedeelte wel degelijk de bedoeling was. Verder heeft Epic Games nog niets van zich laten horen en is het simpelweg afwachten wat voor veranderingen naar seizoen elf gaan komen. Wanneer dit seizoen gaat beginnen, is ook nog niet bekend.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch