Menu Premium

Epic Games klaagt beta tester aan voor lekken Fortnite Chapter 2

Alex 27/10/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het internet klapte halverwege deze maand bijna letterlijk uit elkaar. Fortnite hield namelijk op te bestaan. De gehele speelwereld werd opgeslokt door een groot zwart gat en de game was ruim twee dagen niet speelbaar. Deze gebeurtenis haalde zelfs het nieuws op de nationale en internationale televisiezenders. Fortnite Chapter 2 is inmiddels een feit, maar voordat dit zwarte gat überhaupt tot stand was gekomen, wist een Twittergebruiker al de nodige informatie op het net te delen. De beste man wordt nu echter aangeklaagd door Epic Games voor het lekken van Chapter 2.

De onzichtbare Lama

Ronald Sykes ging voorheen online door het leven als invisiblellama9. Het account is inmiddels verwijderd, maar via deze weg wist hij de nodige informatie te lekken over Fortnite Chapter 2. Sykes was beta tester en zag de nieuwe content van Chapter 2 als één van de eerste. Na het tekenen van een geheimhoudingsverklaring heeft hij toch wat gevoelige informatie met het wereldwijde web weten te delen. “He did so at the expense of Epic and those in the Fortnite community who were anxiously awaiting the new season of Fortnite only to have some of Epic’s planned surprises spoiled by Sykes’ leaks,” aldus de rechter die door Epic Games is ingeschakeld.

Hij wist al van Fortnite Chapter 2 in september

Sykes kreeg de nieuwe content ergens in september onder ogen en niet lang daarna lekte hij de nodige info naar een mede Twittergebruiker. “played S11 and can tell you the new stuff,” zo schreef Sykes. Ook liet hij een foto zien van de nieuwe map en de nodige andere informatie zoals de mogelijkheid om te zwemmen. “As a direct result of Sykes’ breach of his contractual obligations under his NDA, Epic has sustained and will continue to sustain damages in an amount to be determined,” aldus de rechter. Sykes heeft informatie gedeeld via verschillende Twitteraccounts. Dit conflict tussen Epic en Sykes is door de website Polygon naar buiten gebracht en hier is dan ook de volledige aanklacht terug te lezen. Beide partijen hebben echter nog niet persoonlijk gereageerd op de gehele kwestie.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch