Menu Premium

Epic biedt Big Huge Games team helpende hand

Gamekings Redactie 04/06/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Epic Games heeft aangeboden om zoveel mogelijk leden van het Big Huge Games team in dienst te nemen nu de neergang van 38 Studios de ontwikkelaars in een benarde positie heeft gebracht.

De directeur van Epic Games, Michael Capps, bracht dit nieuws gisteren naar buiten op de website van de grote game ontwikkelaar. Het team van Big Huge Games had aangeklopt bij Epic, met de vraag of ze een bestaande franchise van de studio mochten gebruiken om een nieuwe start te kunnen maken. Toevallig hadden de grote heren van Epic net om de tafel gezeten om te praten over een eventuele uitbreiding. Ze hadden dus geen beter moment kunnen kiezen voor hun vraag.

Het leek Epic Games onmogelijk om verder te groeien, vooral omdat daar een hoop nieuw talent voor nodig is, maar nu wordt dat plan ineens werkelijkheid en zit er een nieuw kantoor in Boston aan te komen. Volgens Capps zal het nog wel wat tijd kosten om ‘kantoorruimte te vinden, bureaus en Pc’s neer te zetten en genoeg Nerf wapens en Dr Pepper te kopen.’ Daarom worden zoveel mogelijk mensen eerst op het hoofdkwartier van Epic aan het werk gezet.

In al zijn bescheidenheid vermeldt Capps dat Zynga East en Zenimax Online ook een deel van het team onderdak zal bieden. Zodra Epic Games de zaken rondom het nieuwe kantoor op orde heeft, komt er meer informatie. Maar wat jij natuurlijk wilt weten is: Aan welke game gaat dit kersverse Epic team straks werken?

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch