Menu Premium

Engelse voetballegende Bobby Moore vandaag beschikbaar in FUT Legends

Karim Shehata 20/02/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

FIFA Ultimate Team is razend populair. Gamers bouwen in deze modus voor FIFA 15 eigen teams en doen dit door economisch te werk te gaan. Sinds een aantal jaren is het echter op de Xbox 360 en Xbox One mogelijk om ook flink coins te sparen om de FUT Legends aan te schaffen en tot deze speelbare voetballegendes behoren onder meer Dennis Bergkamp, Ruud van Nistelrooij en Pelé. Vandaag komt daar nog een legende bij in de vorm van Bobby Moore.

De Engelse voetballegende won in 1966 met Engeland namelijk het WK. Hij wordt echter niet per direct één van de beste uit de game, want met een rating van 88 moet hij het afleggen tegen verdedigers als bijvoorbeeld Thiago Silva en Sergio Ramos. Wel is Bobby Moore met z’n rating van 88 natuurlijk nog steeds een geweldige toevoeging aan je Ultimate Team.

Bobby Moore zit echter niet zomaar in FIFA 15 Ultimate Team, want EA Sports heeft met zijn weduwe, Stephanie Moore, samengewerkt om de Engelse voetballegende in de game te krijgen. Bobby Moore is in 1993 op 51-jarige leeftijd namelijk overleden aan de gevolgen van kanker. “Ik ben blij dat ik samen heb kunnen werken met EA Sports om Bobby Morre in FIFA 15 Ultimate Team Legends te krijgen”, aldus Stephanie Moore.

Speel jij FIFA 15 Ultimate Team op de Xbox? Zo ja, dan ben ik benieuwd of jij al een Legend op de kop hebt weten te tikken!

Bron: Eurogamer

Engelse voetballegende Bobby Moore vandaag beschikbaar in FUT Legends

Engelse voetballegende Bobby Moore vandaag beschikbaar in FUT Legends

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch