Menu Premium

Empire of Sin uitgesteld tot herfst 2020

Dansky 18/02/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Empire of Sin, de nieuwe game van Paradox Interactive en Romero games, is helaas vertraagd tot de herfst 2020.

Empire of Sin

Empire of Sin speelt zich af in de jaren twintig in Chicago. En zoals vele weten was er in die tijd een epidemie van maffia bazen. Je speelt dan ook met een verscheidenheid aan Bosses. In totaal is er keuze uit veertien verschillende Bosses waaronder Al Capone, Dean O’banion en Elvira. Elvira is dan weer John Romero’s overgrootmoeder maar dat terzijde. Jouw taak is om met ambitie, een goeie linkse en af en toe wat marteling en chantage dé Boss te worden.

De game is een mix van SimCity strategy gameplay en XCOM turn-based combat gameplay met een jaren twinting sausje. Enerzijds is het jouw taak om jouw maffia emperium via een SimCity stijl overview te managen. Maar als je de map induikt krijg je alle Crews op straatniveau zien met iedere crewmember hun eigen verhaal. De ene heeft een SOA, de andere is een moordenaar die je beter niet met één crewmember alleen kan laten. De combat is dan weer XCOM style turn-based zoals we dat gewend zijn.

Autumn 2020

Brenda Romero, vrouw van legendarische game-industrie veteraan John Romero, kondigde vandaag via Twitter aan dat de game helaas vertraagd is. In plaats van de oorspronkelijke release date aankomende lente zal iedereen moeten wachten met het opbouwen van hun maffia imperium.

Volgens een interview van Romero games is de reden hiervoor dat de game nog meer gepolished moet worden. Als dat ons een betere game oplevert is daar natuurlijk helemaal niks mis mee. De game komt uit op Playstation 4, Xbox One, PC en Nintendo Switch. Wanneer dat zal zijn is nog niet bekend.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch