Menu Premium
Loading...

Emoties laaien op in de South Park: The Fractured But Whole trailer

Karen Koch 12/06/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Als ik het heb over emoties, superkrachten, dramatiek en verraders, dan denk je natuurlijk meteen aan South Park. Of toch niet? Nadat je dit hebt gezien wel, want emoties laaien op in de South Park: The Fractured But Whole trailer. Vol verwijzingen naar comics gevuld met andere superhelden en typische South Park humor, is dit een trailer die je niet mag missen.

Geniet van de tweestrijd tussen de kinderen in South Park, waarbij jij als “new kid” de taak krijgt om het maar even op te lossen. Helaas betekent het wel dat je in deze situatie de helft van de kinderen flink pissig maakt. Gelukkig is en blijft het een South Park-game en kunnen we dus genieten van superhelden zoals Callgirl. Want dat is echt een geschikte bijnaam voor kindjes van 8. Ondertussen zijn we niks anders meer gewend van Trey Parker en Matt Stone.

De trailer zet de basis van het verhaal goed neer en we kunnen uitkijken naar een goede hoeveelheid referenties naar Marvel, DC en allerlei andere franchises waar superhelden de hoofdrol spelen.  Cartman is natuurlijk weer te zien als The Coon, Kenny gaat de mysterieuze Mysterion kant op, maar jij? Jij kan alles worden. Een ding is zeker, de humor zit er zelfs in deze korte trailer goed in en belooft veel voor de toekomst.

South Park: The Fractured But Whole zal dit jaar verschijnen op de PlayStation 4, Xbox One en PC. Markeer 17 oktober maar vast in je agenda, want je wil de dag vast volledig volblokken met deze hilarisch uitziende game!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch