Menu Premium

Elon Musk boos: te weinig zelfrijdende auto’s in Cyberpunk 2077

JeffreyHage 12/03/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

‘Wat?! Geen zelfrijdende auto’s in Cyberpunk 2077?!’ Dit is precies wat Elon Musk dacht toen hij de game voor het eerst speelde. De Tesla topman heeft zich kritisch uitgelaten op Twitter over de game omdat er volgens hem in 2077 100% zeker zelfrijdende elektrische auto’s zijn. En in Cyberpunk 2077 was dat niet het geval. Fail! Net of de bugs niet al erg genoeg zijn..

En de taxi’s dan?!

Ja ja, we horen je al denken: de taxi’s zijn wel elektrisch. Maar ook hierin moet je zelf achter het stuur kruipen om de voiture te laten rijden. En nog meer pech voor Musk: want het is ook niet echt duidelijk of de taxi’s 100% zeker elektrisch zijn. Musk heeft zijn ongenoegen – zoals gezegd – op Twitter duidelijk gemaakt aan het development team van CD Projekt RED. Want zo is de man. Elke brainfart gooit ie online. De Polen geven op hun beurt weer aan dat zelfrijdend maken van hun game absoluut geen prioriteit heeft. De studio is vooral bezig met een patch waarmee veel bugs en kwaliteitsissues gefixt worden. Deze patch staat gepland om in de tweede helft van maart online te gaan. Maar vervelen gamers zich dan in de tussentijd met de game? Op het eerste oog niet. Zo zijn een aantal modders recent nog aan de slag gegaan met ‘naaktmodelen’ in de game. Tja, je moet wat in coronatijd hè.

Zakken vol

In de tussentijd heeft CD Projekt RED aardig zijn zakken vol als het gaat om tegenslagen. Zo werd de studio eerder slachtoffer van een cyberaanval. Vanwege die aanval is de infrastructuur van de studio aardig beschadigd geraakt. Met als gevolg dat de geplande patch waarover nu wordt gesproken naar achteren moest worden geschoven. De studio vraagt via Twitter om begrip voor de opgelopen achterstand. Zo valt te lezen: “It’s not the news we enjoy sharing (over de uitgestelde patch, red.), but we want to make sure we launch this update properly. Stay tuned for more information as the time draws closer. Thank you for your continued patience and support,” aldus CD Projekt RED op Twitter.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch