Menu Premium

Elite: Dangerous Wings update verschijnt vandaag

René Janssen 10/03/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vanaf vandaag kan je de nieuwe Wings update downloaden voor Elite: Dangerous. Je hebt dan onder andere nieuwe ruimteschepen tot je beschikking, een ge-upgrade communicatie interface en AI-groepen.

De hele co-op beleving is verbeterd. Waar je voorheen elkaar eerst nog tussen de sterren moest zien te vinden om multiplayer überhaupt in gang te zetten, kan je nu Wing Beacons daarvoor gebruiken. Die zendt een signaal uit vanuit de standaard ruimte naar het overkoepelende systeemuniversum. Dat signaal kan door je mede-piloten opgepikt worden, zodat ze zich vervolgens makkelijk naar jouw gebied kunnen transporteren. Bounties en andere missie beloningen kunnen zo worden verdeeld onder je teamleden.

Technisch zijn er ook nog wat verbeteringen doorgevoerd, wat het allemaal iets stabieler zou moeten laten verlopen zonder grafische haperingen en andere technische bugs. Qua geluid is er ook aan gedacht. Het geluid van bijvoorbeeld de motoren en de achtergrondmuziek is wat meer in balans gebracht. Wil je je space ship zien, dat kan nu ook door middel van een kleine buitenboord-camera die op te roepen is door ctrl+alt+spatie tegelijk in te drukken. Zo kan je jezelf niet alleen in third person rond zien vliegen, maar jezelf ook nog van buitenaf zien.

Voor de hele lijst aan patch notes (en daar kan je een boek mee vullen) kan je terecht op de forumpagina van Frontier.

Bron: Frontier, via Eurogamer

Elite: Dangerous Wings update verschijnt vandaag

Elite: Dangerous Wings update verschijnt vandaag

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch