Menu Premium
Loading...

Elite Dangerous komt volgend jaar naar PlayStation 4

Tim Koelen 08/12/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Elite Dangerous kwam twee jaar geleden (om precies te zijn 14 december 2014) al eens uit voor de PC.┬áVorig jaar oktober kwam de game ook uit voor de Xbox One. De ontwikkelaars bij Frontier Games komen met goed nieuws voor bezitters van een PlayStation 4, want Elite Dangerous komt ook eindelijk uit voor Sony’s console!

We zullen nog even moeten wachten op het eerste kwartaal van 2017, maar dan moet Elite Dangerous ook speelbaar zijn op de PlayStation 4. De komst van de game naar het nieuwe platform brengt ook een aantal nieuwe dingen met zich mee. Zo biedt de touchpad van de Dualshock 4 controller een nieuwe manier om sneller bepaalde hotkeys te activeren. Daarnaast kan je ook gebruik maken van de motion-controls die je kent van de Dualshock 4.

Elite Dangerous zal ook ondersteunt worden voor de PlayStation 4 Pro, waardoor de game toch even iets lekkerder draait. Frontier Games had het volgende te melden over de komst van de space-sim naar de PS4:

“We’re thrilled to bring Elite Dangerous to PlayStation 4,” Frontier boss David Braben said, “with a rich multiplayer or single-player space, a true-to-life galaxy including our own entire night sky, real physics, unique ship handling characteristics and a player-driven narrative that’s really heating up.

Naast dit heugelijke feit gooit Frontier Games er ook nog even een trailer bij, die je hierboven kan checken. Ben je altijd al benieuwd geweest naar Elite Dangerous en kan je niet wachten tot deze game uitkomt op de PlayStation 4? Laat het weten in de comments!

 

Bron: Eurogamer

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch