Menu Premium

Elite Dangerous: Horizons komt op 3 juni naar Xbox One

Samuel Boyd 20/05/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Afgelopen december kwam Elite: Dangerous uit op de Xbox One. Enkele weken later konden PC-gamers al aan de slag met Elite Dangerous: Horizons, een standalone expansion die naast de originele game veel extra content biedt. Het was al bekend dat Elite Dangerous: Horizons ook naar de Xbox One zal komen, maar tot vandaag bleef een releasedatum uit.

Elite Dangerous: Horizons bevat alle extra content die zover uit is gekomen. De ontwikkelaar van de game, Frontier Developments, heeft laten weten dat Horizons op de Xbox One uitkomt met de eerste twee uitbreidingen, Planetary Landings en The Engineers. De tweede update, The Engineers, is nog niet te downloaden op de PC, maar Frontier laat weten dat deze releasedatum 26 mei betreft. Naar eigen zeggen hoopt de ontwikkelaar toekomstige updates tegelijkertijd uit te kunnen brengen.

De Planetary Landings update maakt het mogelijk om te landen op de planeten die je tegenkomt. Het blijft echter niet bij landen, want het is ook mogelijk om de planeet te verkennen met landvoertuigen. De komende The Engineers-update zal meer aanpassingenmogelijkheden brengen voor jouw ruimteschip en maakt het mogelijk om unieke uitrustingen te craften. Verder zullen de Engineers worden geïntroduceerd, waarvan er ongeveer 30 in het universum te vinden zijn. Engineers zijn NPCs bij wie je allerlei upgrades kunt kopen voor je wapens en modules.

Elite Dangerous: Horizons is vanaf 3 juni te downloaden op de Xbox One. Sta jij te springen om de updates, of ben je nog helemaal niet klaar met de bestaande content? Laat het ons weten in de comments!

Elite Dangerous: Horizons komt op 3 juni naar Xbox One

Elite Dangerous: Horizons komt op 3 juni naar Xbox One

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch