Menu Premium

Elder Scrolls 6 en Starfield zullen ontbreken op de E3

Moniek 01/04/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ai.. Dat is een flinke tegenvaller. Bethesda heeft bevestigd dat zowel Elder Scrolls 6 en Starfield zullen ontbreken op de E3 deze zomer.

Wees geduldig, fans van Elder Scrolls en Starfield..

Tijdens de Bethesda Game Days op PAX East 2019 waarschuwde Todd Howard fans die hoopten op meer informatie over twee van de meest populaire games in de industrie dat ze nog een beetje langer zullen moeten wachten.

“Voordat iedereen vragen gaat stellen, wees geduldig,” zei Howard. “Het zal nog lang gaan duren. Het is niet iets waar we het dit jaar over zullen hebben, een van die spellen, geduld alstublieft.”

Zowel The Elder Scrolls 6 en Starfield werden aangekondigd op E3 ??2018, hoewel er erg weinig details werden gegeven. Behalve dat dit splinternieuwe ‘next-gen’-spellen zouden zijn. De games zullen waarschijnlijk voor de PS5 en volgende Xbox uitkomen.

Skyrim Oma krijgt eigen NPC in Elder Scrolls

Hier is nog een feel-good verhaal dat (gelukkig) geen 1 April grap is. Weet je nog in november vorig jaar toen er een petitie was om de Skyrim spelende oma Shirley Curry op te nemen in The Elder Scrolls 6? Als je het hebt ondertekend mogen we je feliciteren. Je handtekening maakte (samen met bijna 50.000 anderen) een verschil.

Tijdens Bethesda’s The Elder Scrolls 25e-jubileum livestream bevestigde Todd Howard dat Bethesda de petitie voor de Skyrim-oma ‘hoorde’ en dat ‘ze vereeuwigd zal worden in het spel’. De video toont ook Curry die de studio’s van Bethesda bezoekt, samen met haar 3D scan voor het NPC-modelleringsproces (ga naar 08:40).

“Dit betekent veel voor mij, want ik zou heel blij zijn om te weten dat iemand anders met mijn personage speelde in een toekomstige game van Elder Scrolls,” aldus Curry in de clip.

Kunnen jullie nog wel wachten op de volgende Elder Scrolls game? En hoe lang verwachten jullie dat we nog moeten gaan wachten? Only time will tell..

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch