Menu Premium

Elden Ring: Shadow of the Erdtree aangekondigd!

Dansky 28/02/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ken je dat gevoel dat je wel eens bekruipt zodra je een heerlijk gerecht eet? Dat er niks lekkerder op aarde bestaat dan dit gerecht? Al smullend prop je alles naar binnen en al vinger likkend zit je toch eens te denken. En dan realiseer je het. Er is inderdaad niks beters dan dit gerecht. Het enige wat beter is, is méér van dit gerecht! Nou dat is hoe Elden Ring voor veel mensen is. En FromSoftware serveert gewoon een tweede portie in de vorm van Elden Ring: Shadow of the Erdtree.

Over een Elden Ring DLC werd gespeculeerd

Dat Elden Ring een DLC zou krijgen was te verwachten. Maar hoe deze eruit zou komen te zien was nog een verrassing. PCgamer speculeerde toevallig een paar dagen geleden nog over de DLC. Waar zou de game over gaan? Wordt het een update zoals Sekiro of misschien een daadwerkelijke DLC zoals Dark Souls 3? Zoals het er nu naar uitziet wordt het een fullblown DLC. Veel details zijn er nog niet losgelaten. Het enige wat we kregen was een Twitter post met daarop wel een aantal hints.

Elden Ring: Shadow of the Erdtree

Elden Ring: Shadow of the Erdtree gaat wellicht over Miquella

Allereerst worden wij als spelers een klein beetje beloond. Al die keren doodgaan. Keer, op keer, op keer en op keer. Een oneerlijke hit of een dodge de afgrond in. Maar kijk onze grafstenen daar eens staan. Zo gebroederlijk op een veld van tarwe. Dan wordt onze blik getrokken naar het personage met de gouden lokken. Die ook nog eens ons paard heeft gejat! Over dit personage wordt gespeculeerd dat het Miquella is. Het lijkt een logische gok gezien Miquella blonde lokken had en het is een character wat hier en daar genoemd werd maar waarvan de story niet uitgelicht was. Daarnaast kan die gigantische boom in de verte wel eens Miquella’s Haligtree zijn. Er wordt helaas verder nog niet over uitgeweid. Dus al met al een gerichte gok, denken wij. Wat het ook gaat worden wij zitten er in ieder geval al helemaal klaar voor met onze zakdoekjes, pijnstillers en een nieuwe controller of drie.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch