Menu Premium

Eindelijk onthulling Skyrim DLC volgende week?

Gamekings Redactie 27/04/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Pete Hines, vicepresident PR bij Bethesda, heeft via Twitter bekendgemaakt te zullen proberen wat informatie omtrent de downloadable content voor Skyrim aan het licht te brengen. Hines meldde dat hij volgende week misschien het een en ander zal kunnen onthullen rond een mogelijke uitbreiding van Bethesda’s monsterproductie.

“Ik probeer wat meer informatie omtrent Skyrim DLC naar buiten te brengen. Volgende week misschien? We zullen zien”, las de Tweet van Hines. Nieuws dus waar menig Skyrim-fan ongetwijfeld al een tijdje op zit te wachten. In hetzelfde bericht meldde de man dat hij ook wellicht een datum voor de Kinect-integratie van de game zou kunnen onthullen.

Mogen we dan binnenkort eindelijk ons zwaard uit het vet halen en op drakenjacht gaan in de overweldigende wereld van Skyrim? Of keren we terug naar oude bekende locaties als Morrowind of Cyrodiil? Het zou overigens ook zomaar kunnen dat de DLC ons naar onbekende, verbazingwekkende oorden brengt die we nooit eerder in een Elder Scrolls game hebben mogen aanschouwen. Kortom, allemaal vragen waar de heer Hines ons volgende week hopelijk antwoord op zal geven. Pete, verlos ons van dit leed!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch