Menu Premium

Eindelijk een echte lekkere PlayStation 5 trailer: Quantum Error

Joquai Hooff 02/04/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

PlayStation-fans die de blik al op de toekomst hebben gericht, moeten de laatste tijd wel af en toe slikken. Sony is vooralsnog erg summier in hun info over de PlayStation 5. En als ze al iets doen, dan is het vrij kut. Kijk maar naar de techtalk van Mark Cerny. Anyway, we wanhopen niet. Alles draait om de games. En over het algemeen scoort Sony daar de laatste jaren uitstekend. Daarom is het ook best lekker dat we opeens verrast worden door een prima PlayStation 5-trailer. Niet van Sony zelf, maar van TeamKill Media. Zij dropten namelijk de eerste beelden van hun first-person shooter, genaamd Quantum Error.

Quantum Error is een “kosmische horror first-person shooter”

Quantum Error wordt door TeamKill beschreven als een “kosmische horror first-person shooter”. Je moet het maar verzinnen. De teaser-trailer laat in ieder geval zien dat het niet bepaald pluis is in de wereld van Quantum Error en dat er scènes gaan komen die behoorlijk gruwelijk uitpakken. Zo zie je een speelbaar personage dat een horde zombies tegenkomt in een vervallen metrostation. We kregen er in ieder geval een behoorlijk Metro: Exodus gevoel van.

Er zit echt een forse grafische adder onder het gras

Er zit wel een dikke adder onder het gras. Ten eerste is Quantum Error in de ontwikkeling voor zowel de PlayStation 4 als de PlayStation 5. Wat wel meer games straks gaan doen. En dat heeft natuurlijk gevolgen voor de graphics. De developer heeft verder aangegeven dat de beelden die we nu zien, niet persé de beelden zijn die we straks gaan krijgen. Dus ga als PlayStation fanboy nog niet meteen de vlag buiten hangen… Op dit moment zijn Godfall, Lord of the Rings: Gollum en Watch Dogs: Legion bevestigt voor de PlayStation 5. Hier komt dus sinds vandaag Quantum Error bij. Mogen er snel meer volgen…

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch