Menu Premium

Eind dit jaar komt Super Mario Maker naar de 3DS

Sjaak Verbon 01/09/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Goed nieuws voor alle 3DS-bezitters die graag op hun handheld aan de slag willen met Super Mario Maker, want deze Wii U game gaat een 3DS versie krijgen! Dit heeft Nintendo zojuist bekend gemaakt tijdens de Nintendo Direct over de 3DS.

Vorig jaar verscheen Super Mario Maker al op de Wii U en dat was een groot succes. In deze game kun je zelfgemaakte levels online zetten en ook levels van anderen spelen. Dit leverde een enorme berg aan unieke Mario-levels op, gemaakt door de community zelf.

De 3DS-versie van Super Mario Maker zal honderd ingebouwde levels krijgen. Het is mogelijk om een aantal Wii U levels te spelen op de 3DS die door anderen zijn gemaakt. Helaas is in tegenstelling tot de Wii U versie van Super Mario Maker het op de 3DS helaas niet mogelijk zijn om zelfgemaakte levels online te zetten.

Wel is het mogelijk om via een lokaal draadloos netwerk of via StreetPass levels met vrienden te delen. Op de 3DS zal het ook mogelijk zijn om levels die nog niet gehaald zijn te delen met je vrienden, op de Wii U versie kan dit niet.

Op 2 december zal Super Mario Maker uitkomen op de 3DS. Kijk jij uit naar deze port of speel je toch liever de Wii U versie? Laat het hieronder weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch