Menu Premium

Eidos Montreal hint naar Deus Ex: The Fall

Karim Shehata 03/06/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nadat we eerder vandaag al konden melden dat Bayonetta 2 director  Hideki Kamiya op Twitter geen enkel blad voor de mond neemt, is het nu Eidos Montreal die via het populaire sociale platform hun nieuwe game aan het ‘teasen’ is, want Eidos Montreal hint naar Deus Ex: The Fall in een Tweet.

Met de woorden ‘Are YOU ready for The Fall’ lijkt de ontwikkelaar te hinten naar een mogelijk vervolg op Deus Ex: Human Revolution. Hoewel het de laatste jaren een trend is geworden om vlak voor grote evenementen zoals de E3 nieuwe games en dergelijke te ‘teasen’, gebeurt dat nu opvallend genoeg veel via Twitter.

In maart werden er al meerdere domeinnamen met de titel Deus Ex: The Fall  geregistreerd en nu keert deze benaming terug in een Tweet. Info over de game zelf is er nog niet, het is dus nog niet duidelijk of het een direct vervolg, of een geheel nieuwe game wordt. Een ding lijkt echter zeker, de nieuwe Deus Ex game krijgt de subtitel The Fall

Op dit moment lijkt het er op dat we moeten wachten op de E3 voor de officiële bevestiging, hoewel je er stiekem best van uit kunt gaan dat deze game er aan zit te komen. Op welke platformen de nieuwe Deus Ex gaat verschijnen is vooralsnog niet bekend, aangezien de studio zoals gezegd maar een paar woorden heeft los gelaten door middel van een ‘Tweet’.

Het wachten op de E3 wordt op deze manier met de dag moeilijker en moeilijker, maar geduld lijkt een schone zaak te gaan worden. Ontwikkelaars als Eidos Montreal maken je in ieder geval alvast kiplekker voor het aanstaande multimedia evenement, dat is inmiddels wel duidelijk.

Eidos Montreal hint naar Deus Ex: The Fall

Eidos Montreal hint naar Deus Ex: The Fall

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch