Menu Premium

Eidos maakt PC-systeemvereisten voor Thief bekend

Gamekings Redactie 18/01/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Als je benieuwd bent of jouw machine de nieuwe Thief aankan, hebben we zowaar een nieuwtje voor je, want Eidos maakt PC-systeemvereisten voor Thief bekend. Via de community website heeft Eidos Montreal haar fans laten weten aan wat voor specificaties hun PC zal moeten voldoen om de nieuwe Thief game zonder problemen te draaien. Voor veel PC-gamers is het bekendmaken van de eisen die een nieuwe game aan je machine zal gaan stellen een mooi moment om de balans op te maken. Wordt het tijd om een boodschappenlijstje op te stellen voor een betere grafische kaart of meer geheugen? Of is de game het nog niet waard en gaat deze door de hoge vereisten nog even op de verlanglijst voor de volgende Sinterklaas?

De minimale systeemeisen zijn als volgt:

OS: Windows Vista (inclusief updates)
CPU: High-performance dual core CPU of quad core CPU
RAM: 4 GB
Grafische Kaart: AMD Radeon 4800-serie / Nvidia GTS 250
DirectX: DirectX 10
HDD/SSD: 20 GB

Aanbevolen voor de beste prestaties is echter:

OS: Windows 7 of 8
CPU: AMD FX 8000-serie of beter / Intel i7 Quad Core CPU
RAM: 4+ GB
Grafische kaart: AMD Radeon HD / R9-serie of beter / Nvidia GTX 660-serie of beter
DirectX: DirectX 11
HDD/SSD: 20 GB

Thief verschijnt eind volgende maand voor een hele rits aan apparaten. Als je PC het gevraagde niveau van bovenstaande lijst niet aankan, kun je eventueel ook nog een exemplaar overwegen voor de PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 of Xbox One. Eidos laat de fans in hetzelfde bericht wel weten dat Thief er het beste vanaf komt op de PC. Voorheen werkte de studio ook aan de PC-versies van Hitman en Tomb Raider en werkt nu weer samen met AMD om dief Garret er in zo fraai mogelijk uitziende steegjes en gangen naar zijn buit te laten sluipen.

PC gamers kunnen de game aanschaffen via Steam en hebben daarbij ook de keuze uit de ‘Master’-editie, een comic, artbook en bonussen waarmee je de game met wat extra voordeeltjes begint. Deze Thief game is de vierde in de reeks. De game ging eerst door het leven als “Thi4f” en vervolgens “Thief 4”, maar nu heet de game dus gewoon “Thief”, waarmee het net als Tomb Raider van vorig jaar een frisse start lijkt te maken.

Eidos maakt PC-systeemvereisten voor Thief bekend

Eidos maakt PC-systeemvereisten voor Thief bekend

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch