Menu Premium

Eerste Unreal Tournament details zijn bekend

Gamekings Redactie 04/07/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Voordat de game-industrie keihard het weekend induikt, wordt er eerst nog even episch nieuws naar buiten gebracht, want de eerste Unreal Tournament details zijn bekend. Ontwikkelaar Epic maakt zo vlak voor het weekend de gamer nog even wakker om de eerste details van de langverwachte nieuwe Unreal Tournament de wereld in te slingeren, en wakker zijn we geworden!

Onder de details bevinden zich bevinden zich een aantal game-modes en concept-art. De eerste game-mode die genoemd wordt is, uiteraard, Team Deathmatch, welke in eerste instantie de enige mode is. In de loop van het Unreal Tournament leven worden onder andere nog de modes Capture the Flag en natuurlijk het beroemde Onslaught toegevoegd. De concept-art gaat gepaard met een podcast, waarin Jim Brown en Celia Hodent je een dikke veertig minuten het een en ander vertellen over de user-experience van de nieuwe Unreal Tournament. Op de concept art zijn onder andere characters, wapens en omgevingen te bewonderen, wat vrij gebruikelijk is voor concept-art.

De serie lijkt uit de as te zijn verrezen, want zeven jaar en veel vraag van gamers verder, komt het vervolg er dan toch. De eerste Unreal Tournament verscheen in 1999. Deze werd in 2003 opgevolgd door, lekker origineel, Unreal Tournament 2003, wat in 2004 op zijn beurt werd opgevolgd door Unreal Tournament 2004. In 2007 verscheen Unreal Tournament 3, waarna de serie tot op heden geen vervolg heeft gekregen. De serie wordt getekend door zijn simpelheid, maar simpel betekend in dit geval niet minder goed. Je moest in de eerste Unreal Tournament-games namelijk echt over de nodige dosis skills bezitten om de sterren van de hemel te kunnen spelen.

Wanneer dit vervolg precies uitkomt, is voor iedereen nog een groot vraagteken. Ook voor welke platformen de game uitkomt is nog niet bekend. Wel kunnen we er zeker van zijn dat PC-gamers zich geen zorgen hoeven te maken en de game hoe dan ook netjes voor de PC verschijnt. Zodra wij meer weten over Unreal Tournament, lees je het hier op Gamekings.tv!

nieuws_20140704unrealscreen2

nieuws_20140704unrealscreen4

nieuws_20140704unrealscreen5

nieuws_20140704unrealscreen6

Eerste Unreal Tournament details zijn bekend

Eerste Unreal Tournament details zijn bekend

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch