Menu Premium

Eerste trailer Warcraft film verschijnt 6 november

Thom Derks 02/11/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze week zal de eerste trailer voor de Warcraft film, die vanaf 26 mei in de bioscopen te zien zal zijn, uitkomen. Het was de bedoeling dat de film in december uit zou komen, maar om niet te hoeven concurreren met de nieuwe Star Wars film is besloten de release te verplaatsen naar 2016.

Vandaag is op Warcraft’s officiĆ«le Facebook een poster geplaatst waarop de aankondiging van de trailer is gedaan. Hierop zijn twee verschillende rassen te zien die, volgens de tekst boven de poster, samen de strijd tegen het kwaad aan zullen gaan. Verdere details over het verhaal van de film zullen we vast wel te weten komen na de trailer die, overigens, op 6 november zal verschijnen.

Naast de poster zijn er een aantal images van characters die in de film zullen spelen naar buiten gebracht. Op deze plaatjes zijn onder andere Orgrim Doomhammer, Anduin Lothar, and Durotan te zien. Worden jullie bij het zien van deze plaatjes al een beetje enthousiast voor de film? Of willen jullie toch maar eerst de trailer bekijken?

Bron: Flixist

nieuws20150211_Warcraftposter1

nieuws20150211_warcraftfilm3

nieuws20150211_warcraftfilm2

Eerste trailer Warcraft film verschijnt 6 november

Eerste trailer Warcraft film verschijnt 6 november

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch