Menu Premium

Eerste screenshots van Not a Hero

Karim Shehata 28/03/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ontwikkelaar Roll7 heeft met OlliOlli laatst een goede game afgeleverd op de PS Vita. De game scoort goed en werd door veel gamers goed ontvangen. Terwijl deze game nu door een andere studio naar de PlayStation 3 en de PlayStation 4 wordt overgezet, is Roll7 al bezig aan een nieuwe game. Nu zien we eindelijk ook iets van deze nieuwe game, want Roll7 komt nu met de eerste screenshots van Not a Hero.

Not a Hero lijkt in geen enkel opzicht op OlliOlli. Waar OlliOlli nog een game was waarin het skaten centraal stond, is Not A Hero een 2D cover-shooter. In de game speel je met een personage dat door het leven gaat als Steve. De taak is aan jou om jezelf te ontdoen van verschillende criminelen. Dit doe je knallend en duikend, terwijl het toch een best tactische game lijkt te gaan worden. Het schuilen, oftewel cover zoeken, is een groot onderdeel van deze game. Ontwikkelaar Roll7 gaat met deze game dus de wat meer strategische kant op, terwijl het stijltje wel herkenbaar blijft en veel weg heeft van bijvoorbeeld OlliOlli.

Not a Hero moet dit jaar nog gaan verschijnen voor de PC en andere platformen. Onduidelijk is voorlopig nog op welke platformen dit gaat gebeuren, maar de band tussen Roll7 en Sony is hecht te noemen, waardoor een PlayStation-versie van deze game waarschijnlijk niet uitblijft. Wel is het zo dat Roll7 de game niet zelf uitgeeft, maar via uitgever Devolver Digital. De uitgever, die ook werkzaam is in de filmindustrie, staat bekend om het uitgeven van titels als Serious Sam, Hotline Miami en de remake van Shadow Warrior. De uitgever heeft dus ervaring met het uitbrengen van de wat kleinere games van indies en dus lijkt het erop dat deze game in goede handen is bij deze uitgever. Of dat echt zo is, weten we in de herfst van dit jaar.

Eerste screenshots van Not a Hero

Eerste screenshots van Not a Hero

Eerste screenshots van Not a Hero

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch