Menu Premium

Eerste screens van Telltale’s Batman fladderen de wereld in

Mark Hoogland 12/06/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Telltale Games staat bekend om z’n episodische adventure-games met een eigen smoelwerk. Na onder meer The Walking Dead, A Wolf Among Us en Tales From The Borderlands, mag de developer deze zomer een heuse Batman-serie tot z’n oeuvre gaan rekenen. En guess what? De eerste screens van Telltale’s Batman fladderen de wereld in, op de drempel van de E3.

Kevin Bruner, CEO van Telltale, vertelt één en ander over Batman: The Telltale Series: “We zijn hard aan het werk geweest bij Telltale om een geheel nieuwe iteratie van het iconische Batman-verhaal te creëren. Deze stopt spelers zowel in het pak van Bruce Wayne als achter het masker, beslissend hoe ze zorgvuldig een complex drama doorlopen, rijk aan actie, misdaad, corruptie en schurkerij.”

“Het complexe leven en de gebroken psyche van Bruce Wayne hebben zich geleend voor een stevige evolutie voor de kenmerkende roleplaying-ervaring van Telltale. We kunnen niet opgewondener zijn in de voorbereiding van het wereldwijde debuut van deze serie, deze zomer.”

In Batman: A Telltale Series zullen tal van bekende personages uit de comic-reeks hun opwachting maken; denk aan Catwoman, Two-Face, Vicki Vale en uiteraard butler Alfred Pennyworth. Geinig detail is dat de stem van Batman wordt verzorgd door allround voice actor Troy Baker, die in Batman: Arkham Origins nog de rol van The Joker op zich nam.

Meer details over Batman: A Telltale Series zullen ongetwijfeld tot ons komen tijdens de E3. Tot die tijd kun je je laven aan de drie screenshots die vandaag uitgekomen zijn. Ben jij een hardcore Telltale-geek en ga jij ook deze serie checken?

Bron: VG247

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch