Menu Premium

Eerste PC patch No Man’s Sky moet framerate problemen verhelpen

Mark Hoogland 18/08/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

De meest besproken game van dit moment is zonder twijfel No Man’s Sky. Of het nu om de prijs gaat of het doel van de game, iedereen heeft een mening. Ook waren er geluiden onder een deel van de PC-gamers die moeite hadden om de game degelijk te draaien. Volgens Sean Murray moet een kersverse patch deze problemen vanaf vandaag echter verhelpen. En als Sean Murray iets zegt, dan is het waar.

Murray maakte op Twitter melding van de nieuwe patch, met daarbij als toevoeging dat de variant voor de PlayStation 4-versie van No Man’s Sky nog in de pijplijn zit. Patch notes zijn vooralsnog niet voorhanden, maar de bedoeling is dat de update support voor meer hardware biedt, alsook een verbeterde framerate bij lage systeeminstellingen. De PlayStation-patch moet over de gehele linie verbeterde stabiliteit gaan bieden.

Volgens Murray is customer support nu hoogste prioriteit bij Hello Games. “Ook al heeft minder dan één procent van de spelers support issues aan ons gemeld, we gaan daar deze week grofweg 70 procent van verhelpen,” aldus een andere tweet. Klinkt weinig, die ene procent, maar als je beseft dat No Man’s Sky een bestseller is wil je die mensen echt niet in je huiskamer hebben.

Hoor jij bij de ‘one percent’ die ondanks de juiste instellingen moeite heeft No Man’s Sky soepel te draaien? Zo ja, heb je wel je GPU drivers geüpdatet? Laat het weten in de comments!

Bron: VG24/7

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch