Menu Premium

Eerste mission pack Starcraft 2 Nova Covert Ops verschijnt 30 maart

Boy Körver 15/03/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Eind 2015 gaf Blizzard Entertainment aan een nieuwe single-player campaign uit te willen brengen voor StarCraft 2, Nova Covert Ops, in drie aparte mission packs te verschijnen. Vandaag kondigde Blizzard aan dat het eerste deel van dit drieluik op 30 maart zal verschijnen, zodat we over twee weken weer aan de slag kunnen met de befaamde RTS-serie.

Nova Covert Ops draait geheel om het character November “Nova” Terra, dat je inmiddels ook tegen kunt komen in Blizzard’s Heroes of the Storm. Middels de welbekende StarCraft-gameplay en een aantal nieuwe mechanics ga je als Nova op pad om The Dominion van enige ellende te behoeden. De verhaallijn van StarCraft 2 wordt via Nova Covert Ops uitgebreid met in totaal negen missies, waarvan de eerste drie dus deze maand nog beschikbaar worden. De uitbreiding is overigens standalone, dus in het bezit zijn van de originele Starcraft 2-game is niet nodig.

Zet jij binnenkort als Nova het avontuur voort in het StarCraft 2-universum? Deel het met ons in de comments!Nova Covert Ops.

Eerste mission pack Starcraft 2 Nova Covert Ops verschijnt 30 maart

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch