Menu Premium
Loading...

Eerste missiepakket Nova Covert Ops nu beschikbaar voor StarCraft 2

Rik Koning 30/03/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Toen StarCraft 2 ruim vijf jaar geleden op de markt verscheen, zou de game volgens Blizzard drie delen gaan krijgen. Het origineel, dat zich op het Terran-ras focuste, en twee expansions met de nadruk op de Zerg en Protoss-facties. Ondertussen zijn alle drie de delen uit, maar blijkt er nog steeds vraag te zijn naar nieuwe content. Daarom komt Blizzard op de proppen met Nova Covert Ops en vanaf vandaag is het eerste deel daarvan speelbaar!

Nova Covert Ops zal ook uitkomen in drie delen. In deze mini-campaign kruipt de speler in de huid van Nova Terra, een oude bekende uit het StarCraft-universum. Als Nova is het de bedoeling dat je samen met Emperor Valerian Mengsk de vrede weet te herstellen voor de Dominion en het opneemt tegen de Defenders of Man. Tussen de missies door is het mogelijk om Nova’s equipment, abilities en haar leger te upgraden.

Mocht je ondanks dat je geen StarCraft II-bezitter bent toch dit item zitten te lezen, dan hebben we overigens goed nieuws voor je; het eerste missiepakket van Nova Covert Ops is zelfs speelbaar als je de game niet hebt gekocht. Wellicht een mooi moment om de game alsnog een kans te geven dus.

De release van de eerste missies ging overigens gepaard met een grote update voor de game. Volgens Blizzard zullen de volgende twee delen van de mission-pack nog voor het einde van het jaar uitkomen, maar ga eerst maar eens met deze aan de gang!

Eerste missiepakket Nova Covert Ops nu beschikbaar voor StarCraft 2

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch