Menu Premium

Eerste Mario Kart Tour beelden gelekt

Jelle Klaver 22/05/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dat Nintendo met een Mario Kart voor de mobiele gamers zou komen was al bekend, nu is de closed beta begonnen en zijn de eerste beelden naar buiten gekomen.

Mario Kart Tour

Nu dat veel beelden gelekt zijn wordt er steeds meer bekend over hoe het spel in elkaar steekt. Zo laten de beelden zien dat je de game speelt in portrait mode, in plaats van landscape mode. De klassieker van Nintendo zal op de mobiel heel anders spelen dan op de switch. Zo zijn de cups veranderd naar 3 races per cup plus een mini game en zal je sommige race tracks opnieuw tegenkomen in andere cups.

Nintendo veranderd ook de gameplay een beetje. Zo hoef je niet meer gas te geven en zullen er maar twee rondes in een race gereden worden. Het besturen van de karts wordt gedaan door middel van swipen en ook zullen de gliders en item boxes weer terugkeren.

Characters

De Mario Kart fanaten onder ons zullen wel benieuwd zijn met welke characters ze aan de slag kunnen. Gelukkig voor de fanaten zijn er al wat namen van zowel characters als race tracks bekend. Uiteraard keren Mario, Luigi, Peach & Bowser terug in hun kart en zullen tracks als Mario Circuit en Choco Island weer hun opwachting maken.

Mario Kart Tour houdt wel vast aan het gebruikelijke bij de racegames, je begint niet met alle characters. In het spel zit namelijk een unlock systeem in en zal elke racer een andere zeldzaamheid hebben. Hier kan je een lijst vinden van de al bevestigde characters en tracks.

Laat jij het bij de Switch of pak je toch liever je mobieltje erbij? Laat het weten in de comments!

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch