Menu Premium

Eerste gratis Battleborn character verschijnt eind deze maand

Suzanne de Jong 20/05/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Voor Battleborn zullen er in de nabije toekomst vijf nieuwe, gratis characters verschijnen en 2K brengt eind deze maand de eerste uit. Ze heet Alani en is een warrior-monk healer. De officiële onthulling van Alani als in-game character zal op 24 mei zijn, alhoewel de onderstaande afbeelding ook wel het een en ander vrijgeeft.

Op 31 mei zal Alani op alle platformen waarop Battleborn beschikbaar is te verkrijgen zijn. Wel moet je haar voor 47,500 credits inwisselen. Deze credits zijn in-game te verkrijgen. Heb je niet zoveel zin om hier tijd en moeite in te steken, wat natuurlijk mogelijk is, dan is daar ook een oplossing voor! Als season pass-houder kan je namelijk Alani in één keer unlocken, door een zogenaamde ‘hero key’. Mocht je de open beta hebben gespeeld op de PlayStation 4 dan is 2K ook gul, want dan mag je Alani al op 24 mei helemaal gratis, dus ook zonder in-game credits, binnenhalen.

Dit is overigens niet alles, want er volgt ook een dubbel XP weekend voor Battleborn! Het schieten voor dubbele punten gaat vandaag live en duurt tot en met woensdag. Kun je mooi alvast in-game punten sparen voor Alani!

Eerste gratis Battleborn character verschijnt eind deze maand

Eerste gratis Battleborn character verschijnt eind deze maand

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch