Menu Premium

Eerste gameplaybeelden Darksiders 3

Jeroen Wiersma 08/05/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ondanks dat de release nog even op zich zal laten wachten is het in korte tijd even heel snel gegaan. Dinsdag lekten de eerste details, woensdag verscheen een eerste teaser trailer – besproken door Jelle en JJ in EvdWV – en hier zijn de eerste gameplaybeelden van Darksiders 3!

We zien de protagonist Fury rake klappen uitdelen tegen vijanden van divers formaat. Sloth (luiheid) is de baas die op het einde het klappen van de zweep te voelen krijgt. Sloth is één van de zeven zonden die op Fury’s te doden lijstje staan. Goed om te vermelden is dat het om pre-alpha beelden gaat. Fury zal uiteindelijk meer wapens tot haar beschikking hebben, ze zal van vorm kunnen wisselen en de nog niet gebruikte mana-balk is er natuurlijk ook niet voor niets.

Darksiders 3 zal in 2018 verschijnen voor de PC, PlayStation 4 en Xbox One. Een precieze datum is nog niet bekend. Verslinden je ogen gretig deze eerste gameplaybeelden, of had je de gameplay liever voorgeschoteld gekregen als er al wat meer op het menu had gestaan?

Bron: VG24/7

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch