Menu Premium
Loading...

Eerste Far Cry 5 teaser toont Montana

Karen Koch 23/05/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vorige week kondigde Ubisoft al tussen neus en lippen door aan dat Far Cry 5 zou verschijnen. Gezien het succes van de eerste delen was dit natuurlijk geen verrassing. Wat wel een beetje opvallend was, was de manier waarop de game werd aangekondigd: geen grootste vuurwerkshows, livestreams of speciale omstandigheden, gewoon een tweet. Het is een kleine onthulling die ook past bij de sfeer van het eerste beeldmateriaal. De eerste Far Cry 5 teaser toont Montana en hoe mooi een simpel stukje natuur kan zijn.

Zoals eerder al het gerucht ging, is het nu dus officieel bevestigd. Far Cry 5 speelt zich af in Montana. Om precies te zijn, het speelt zich af in een gebied dat Hope County heet. Aangezien dit toch echt een Far Cry game, zal deze hoopvolle naam vast een ironische lading krijgen wanneer de golven baddies het eens zo mooie, kalme Montana binnenkomen. Of zijn zij er al en is de main character de indringer?

De trailer roept in ieder geval genoeg vragen op: wie schreeuwt zijn laatste adem uit in de eerste seconden? Wie rent er door het gras, om vervolgens neergeschoten te worden? En wie gaat er in hemelsnaam naar de kerk in the middle of nowhere? Montana lijkt nu al een gezellige plek te worden.

Far Cry 5 staat op de planning om dit fiscale jaar (dus niet dit kalenderjaar) nog uit te komen. Dit betekent dat we de game uiterlijk aan het begin van de lente 2018 kunnen verwachten. Voor die tijd komt er nog genoeg informatie op ons af: op 26 mei zal de officiële announcement trailer verschijnen. Zitten jullie er al op te wachten?

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch