Menu Premium

Eerste details vrijgegeven over de toekomst van Warzone

Mitchel Hoes 09/09/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Raven Software kwam tijdens de Call of Duty: Vanguard – Worldwide Multiplayer Reveal met nieuwe details over de toekomst van het zo succesvolle Warzone. Er komt een nieuwe map. Wat iedereen natuurlijk ook wel snapt. De map zal gesitueerd zijn in de Stille Oceaan. De ontwikkelaar kwam met nieuwe informatie naar buiten. Samen met een paar screenshots. Verder was er ook nog nieuws over een aantal problemen van de game. Het ging vooral om het Anti-Cheat-systeem dat niet goed werkte. Ze gaan er nu eindelijk iets aan doen.

Terug naar de Tweede Wereldoorlog

Toen Cold War uitkwam zagen we ook dat de map in Warzone werd aangepast. Nu Vanguard bijna uitkomt kunnen we dat ook hier verwachten. Zoals alles wat met Vanguard te maken heeft, bevat de nieuwe map van Warzone het thema van de Tweede Wereldoorlog. De map speelt zich af in de Stille Oceaan. Het betreft een eiland met een paar kleine dorpen en steden. Verder is er ook een jungle te zien. Daar kunnen de spelers helemaal los gaan op elkaar. Het lijkt erop dat de map een stuk meer tropisch gaat worden dan Verdansk. Op Twitter liet Call Of Duty zien wat we kunnen verwachten.

NIeuwe Anti-Cheat-systeem

Verder was er nog meer nieuws over Warzone. Tijdens de stream had Raven Software het over de problemen van Warzone. Het betreft het Anti-Cheat-systeem van de game. Veel speler hebben problemen met cheaters. Het probleem is zelfs zo groot dat veel spelers helemaal klaar zijn met Warzone. De update die Raven Software dinsdag aankondigde, kwam helaas niet met echt veel informatie. Wel vertelden ze dat ze er iets tegen gaan doen. Het nieuwe systeem is nu in de testfase. In een Call of Duty-blogpost van afgelopen dinsdag noemde Raven het systeem: “a multifaceted new anti-cheat system for PC”. We moeten dus nog even wachten. Als alles goed komt het tegelijkertijd uit met de nieuwe Warzone map.

 

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch