Menu Premium
Loading...

Eerste details van Sonic: Lost World zijn onthuld door SEGA

Karim Shehata 29/05/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

De welbekende blauwe egel Sonic komt binnenkort met een nieuwe game: Sonic: Lost World. In deze game is het de bedoeling om de zogenaamde ‘Deadly Six’ uit te schakelen, waar we kunnen denken aan 6 semi-eindbazen. Een twist in dit verhaal is dat je samen met Dr. Eggman moet werken om de Deadly Six uit te schakelen. Hoewel Dr. Eggman de baas was over deze dodelijke zes, hebben ze zich nu tegen hem gekeerd. Aan jou, alleen als je een Nintendo 3DS of Wii U tot je beschikking hebt, de taak om samen met de geschifte eierendokter de wereld te behoeden van de ‘Deadly Six’. Hoe je dat gaat doen weten we nog niet, maar aangezien de eerste details van Sonic: Lost World zijn onthuld door SEGA, wordt dat nu dus duidelijker.

In deze nieuwe Sonic: Lost World van SEGA heeft het blauwe egeltje, dat de laatste jaren door kritiek is ondergesneeuwd, namelijk een paar nieuwe moves. Zo lijk je je zelf te kunnen verdubbelen, en is het in deze razendsnelle 2D, maar tegelijkertijd ook 3D platformer mogelijk om je vijanden te bespringen, en ze zo dus op z’n Mario’s uit te schakelen. De Color Powers uit de eerdere game Sonic Colors keren terug, maar nu verbeterd en uitgebreider.

De beide platformen, zoals gezegd de 3DS en de Wii U, krijgen beide exclusieve unieke features. Zo is het mogelijk de Color Powers te bedienen met je Wii U GamePad, door deze te bewegen, en te schudden. Je kunt de kleuren ook richten met dezelfde Gamepad, en daarbij kun je ook de game alleen op de ‘tablet controller’ van Nintendo spelen. Ook is SEGA de ‘fun’ van met meerdere mensen tegelijkertijd spelen niet vergeten, en dus zit er ook een ‘two-player’ modus in deze game.

De 3DS versie heeft zoals gezegd ook enkele unieke features ten opzichte van de Wii U versie. Zo zitten er in de 3DS versie meerdere en tevens nieuwe Color Powers en speciale levels. Als je meer content wilt lijkt de 3DS geschikt, terwijl de volledige gameplay ervaring waarschijnlijk beter tot z’n recht komt op de Wii U. Beide versies van Sonic: Lost World verschijnen eind dit jaar.

Denk jij dat het SEGA in samenwerking met Nintendo het dit keer wel lukt om Sonic terug op de kaart te zetten bij de gamers?

Eerste details van Sonic: Lost World zijn onthuld door SEGA

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch