Menu Premium

Eerste details van het Anthem Cataclysm event

frankjuniorrr 31/05/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een maand lang was het muisstil rondom Anthem, de laatste tweet van het officiële Anthem account was zelfs van een maand geleden. Totdat opeens de nieuwe update uitgerold werd, met een hele lijst aan bugfixes en nieuwe features om de spelervaring te verbeteren.  

 

En daar was opeens Cataclysm 

In een livestream van gisteravond heeft Bioware meer bekend gemaakt over de toekomst van Anthem en het Cataclysm event.

Het Cataclysm event zal acht weken duren, waarvan de eerste twee weken het “Pre-Event” genoemd wordt. Dit pre-event moet een voorproefje worden op de laatste zes weken van het event. In de eerste twee weken kun je nieuwe uitdagingen aangaan en verschillende cosmetische items verdienen.  

De zes weken na het pre-event, oftewel het main-event, kunnen de spelers van Anthem aan de slag in een geheel nieuw gebied met een nieuwe vijand. De opzet van het event moet zo dynamisch zijn dat spelers het event meerdere keren met plezier kunnen spelen. Uiteraard zijn er weer verschillende beloningen te verkrijgen tijdens het event. Zo kunnen spelers na het voltooien van het event de ene keer nieuwe wapens vrijspelen en de andere keer levert het nieuwe Masterwork Gear op. 

 

Een valse start voor Anthem

De lancering van Anthem verliep niet geheel vlekkeloos. De game bevatte veel grote bugs, waardoor de game soms onspeelbaar werd. Ook voelde de wereld groot genoeg, maar veel te leeg. Bioware wil het Cataclysm evenement daarom pas ná de E3 lanceren. Nadat er verschillende crashtesten zijn uitgevoerd om zo onnodig leed te voorkomen.

Kan Anthem de gamer met dit evenement weer terughalen, of is de geleden schade bij de lancering van de game niet meer te herstellen? De toekomst zal het moeten uitwijzen. 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch