Menu Premium

Eerste details Aliens: Colonial Marines multiplayer

Gamekings Redactie 05/04/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Tijdens een event in Dallas voor Aliens: Colonial Marines heeft Gearbox een tipje van de sluier van de multiplayer gegeven. En het gaat verder dan gewoon wat simpel geweld.

In verschillende acht tegen acht matches heeft Gearbox de mogelijkheden van de marines en aliens laten zien. Alvorens in de actie te duiken, kan je als speler even je outfits en wapens bekijken. Naast de Pulse Rifle en Shotgun, is er ook een nieuwe Assault Rifle die zich laat omschrijven als een soort kruising tussen de Pulse Rifle en de S.M.A.R.T. Gun.

Deathmatch is een klassieke “wie het eerst vijftig kills heeft” mode. Om hier te winnen moet je als marine goed samenwerken, de muren als dekking gebruiken en alle hoekjes en gaatjes in de smiezen houden. Aangezien de Aliens sneaky trucjes kunnen toepassen, zoals op het plafond sluipen en luchtgaten gebruiken om te verstoppen, moet je als marine slim spelen.

Als Alien is de gameplay precies het tegenovergestelde en kun je gewoon lekker als een smerig monster mensen verrassen met close combat. Ook zijn er verschillende Aliens, zo is er de standaard gemiddelde versie, een Alien die goed kan sluipen en moeilijker te ontdekken is, en een woeste slachter die je niet in een donker steegje wilt tegen komen.

Aliens: Colonial Marines komt in de herfst uit voor PC, Xbox 360, PlayStation 3 en uiteindelijk ook op de Wii U. Wil je nog meer weten en zien van de multiplayer en single player van Aliens: Colonial Marines? Check dan de preview van Boris en Jelle, want zij hadden de mazzel om het uitvoerig te spelen.

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch