Menu Premium

Eerste Destiny 2 expansions focussen zich waarschijnlijk op Osiris en Rasputin

Jeroen Wiersma 03/04/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vorige week verscheen de reveal trailer van Destiny 2 waarin Zavala en Cayde-6 de guardians toespreken en aansporen voor de strijd tegen Ghaul, leider van The Red Legion, om wraak, gerechtigheid, of simpelweg loot. Sindsdien wordt er flink gespeculeerd over wat we allemaal kunnen gaan verwachten in de opvolger van Bungie’s online multiplayer shooter. Ook betreffende toekomstige uitbreidingen. Kunnen we daar al wat zinnigs over zeggen? Zeker! De eerste Destiny 2 expansions focussen zich waarschijnlijk op Osiris en Rasputin.

Sinds de details bekend zijn geworden van de verschillende versies die uitkomen voor Destiny 2, denk aan de limited edition en de collector’s edition, kan de expansion pass gepreorderd worden. Kijk eens goed naar deze afbeelding:

Uitbreiding één heeft het logo dat staat voor Osiris. Osiris ken je misschien wel van de trials of Osiris. In de lore is Osiris een beruchte krijger die in zijn tocht om de Darkness beter te begrijpen het pad verloor en volgens sommigen gek werd door deze obsessie. Hij werd verbannen door de Speaker en verdween uiteindelijk op mysterieuze wijze. Uitbreiding twee heeft het logo van de Warmind Rasputin, die een belangrijke rol speelt in de eerste Destiny, maar toch ook behoorlijk mysterieus blijft.

Op basis hiervan kunnen we natuurlijk gericht speculeren welke kant het verhaal in de uitbreidingen op zal gaan. Doe je mee? Kunnen we mooi de tijd doden tot we de eerste gameplay trailer voorgeschoteld krijgen op 18 mei. En de volledige game op 8 september voor de PlayStation 4, Xbox One en de PC!

Bron: VG24/7

Destiny 2 Expansion Pass Osiris Warmind Rasputin

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch