Menu Premium

Eerste Dark Souls binnenkort speelbaar op Xbox One

Karim Shehata 16/02/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Op 12 april verschijnt Dark Souls III voor onder meer de Xbox One. Het interessante aan Microsoft’s platform is op het moment natuurlijk de mogelijkheid om oudere games binnen een franchise backwards compatible te maken, iets wat ook in het geval van Dark Souls een zeer interessante optie lijkt te zijn. Ook Microsoft en Bandai Namco dachten hier zo over, want de eerste Dark Souls is binnenkort te spelen op de Xbox One.

Wanneer je Dark Souls III Deluxe Edition digitaal voorziet van een pre-order op de Xbox Store, krijg je de Season Pass van de game én een downloadcode om het origineel te kunnen spelen op de Xbox One. Er is niet gezegd of de fysieke versie van de game binnenkort dan ook backward compatible is, maar dit is zeer aannemelijk. Overigens kun je sneller dan verwacht aan de slag met de eerste Dark Souls op de Xbox One, gezien je volgens de pagina op de Xbox Store je code binnen zeven à tien dagen ontvangt.

Het lijkt er op dat de maand februari nog weleens heel interessant kan gaan worden voor backward compatibility op de Xbox One. Zo worden games als Alan Wake’s American Nightmare en Red Dead Redemption op het moment intern getest door Microsoft, evenals de eerste Halo Wars. Laten we hopen dat iedereen zo snel mogelijk met deze games – en dus ook Dark Souls – aan de slag kan op de Xbox One.

Dark Souls III verschijnt op 12 april overigens niet alleen op de Xbox One, maar doet natuurlijk ook de PlayStation 4 en PC aan.

Bron: Game Informer

Eerste Dark Souls binnenkort speelbaar op Xbox One

Eerste Dark Souls binnenkort speelbaar op Xbox One

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch