Menu Premium

Eerste beelden van Titanfall op de Microsoft E3 persconferentie

Gamekings Redactie 10/06/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Eerder deze week kwamen we al met het nieuws dat Respawn Entertainment bezig is met hun eerste titel. Een uitgelekte digitale versie van het magazine GameInformer lichtte al een tipje van de sluier op. De eerste beelden van Titanfall op de Microsoft E3 persconferentie lieten ons meer zien van wat we kunnen verwachten van deze nieuwe game.

Het is vanaf seconde één al duidelijk dat het om een multiplayer game gaat, iets dat ook al eerder aangegeven werd. In een futuristische setting worden soldaten in oorlogsgebied gedropt om de strijd om leven dood uit te vechten. Na de landing van het vliegtuig waarin ze aankomen zien we grote mechanismen, bestuurd door soldaten. Deze bevestigen ook jetpacks op de ruggen van jezelf en je collega’s. Het is duidelijk dat het meer is dan alleen rennen en schieten.

Het lijkt op een kruising tussen de snelheid van Call of Duty, een serie waar de bazen van Respawn Entertainment verantwoordelijk voor waren toen zij nog bij Infinity Ward werkten, en de sci-fi van Halo. De complete chaos die overal te zien is toont waar de nieuwe generatie hardware toe in staat is, en de manier waarop er gespeeld wordt laat zien waar de mannen van Respawn Entertainment vandaan komen. Vince Zampella, directeur van Respawn Entertainment, liet zijn gezicht ook nog even zien op het podium om ons te vertellen dat Titanfall uitkomt in de lente van 2014.

Eerste beelden van Titanfall op de Microsoft E3 persconferentie

Eerste beelden van Titanfall op de Microsoft E3 persconferentie

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch