Menu Premium
Loading...

Een voorproefje van het World of Warcraft: Legion event

Gamekings Redactie 15/06/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Daan en Steven mochten niet alleen naar LA voor de première van Warcraft: The Beginning, maar werden ook uitgenodigd voor het World of Warcraft: Legion event! Later deze week volgen de uitgebreide dagboekitems, maar nu kun je alvast “Een voorproefje van het World of Warcraft: Legion event” checken!

Naast een presentatie van de game kreeg Steven de kans om twee van de belangrijkste leden van het World of Warcraft: Legion development team te interviewen. Dat niet alleen: Daan en Steven kregen ook nog eens een rondleiding van het Blizzard-hoofdkantoor voorgeschoteld. Voor Steven was dit alles behalve de eerste keer, maar rookie Daan keek zijn ogen uit in het kantoor vol vette standbeelden van Blizzard-games, prijzenkasten en inspiratiemateriaal.

Ben je benieuwd naar een eerste indruk van het Legion event, of wil je weten hoe troosteloos de setting van het interview is? Check dan “Een voorproefje van het World of Warcraft: Legion event” en hou gamekings.tv in de gaten voor de uitgebreide items!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch