Menu Premium
Loading...

Een kijkje achter de schermen bij Fallout 4: Nuka-World

Jeroen Wiersma 29/08/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Pretparken… You hate ‘m or you love ‘m! Scheelt dat je in Fallout 4 een lange wachtrij met je guns zo neer zou kunnen maaien. De vraag is echter of de attractie het vervolgens wel doet, want Nuka-World heeft, net als de meeste zaken in het post-apocalyptische landschap, zijn beste tijd wel gehad. Wie weet kun jij er de komende weken nog wat van maken, want morgen 30 augustus verschijnt de inmiddels zesde DLC voor Fallout 4: Nuka-World. Om goed te kunnen beoordelen wat je kunt verwachten geven de mensen van Bethesda hierboven een kijkje achter de schermen.

Even geen mensen uit de penarie helpen, maar er tussenuit naar Nuka-World en lekker de raider uithangen. Je kunt je aansluiten bij drie verschillende gangs. De eerste bestaat uit de typisch bloeddorstige raiders die je vaak tegenkomt. De tweede zijn wat subtieler en passen vaker de stealthmode toe. De derde… die zijn zo gek als een deur. Mocht je geen enkel stukje raider in je hebben, geen zorgen, de ontwikkelaars hebben er voor gezorgd dat je niet per se overal een bloedbad hoeft aan te richten. Tevens is het toch ook een goede daad die arme raiders te helpen het park te heroveren op de losgeslagen robots en gruwelijke monsters die andere delen van het park bewonen?

Qua formaat is Nuka-World iets kleiner dan Far Harbor, maar is het beter gevuld met vanalles wat je kunt doen. Een nieuwe omgeving, nieuwe vijanden en nieuwe wapens, het zit er volgens de trailer allemaal in. Wat ga je eerst heroveren? De Safari Adventure, World of Refreshment, Dry Rock Gulch, Galactic Zone of toch Kiddie Kingdom?

Bron: Bethesda

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch