Menu Premium

Echelons of Truth domeinnaam geregistreerd door EA

Karen Koch 02/07/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

In deze tijden, waarbij internet alom aanwezig is in onze levens, zijn er geen geheimen meer die veilig online bewaard kunnen worden. Vooral niet als het om grote bedrijven als game-ontwikkelaars gaat. Er zijn altijd wel mensen die de online acties van bedrijven als Ubisoft en EA bijhouden om zo als eerste nieuwtjes te weten te komen en officiële persberichten over (nieuwe) games voor te zijn. De mensen die zich hiermee bezig houden hebben vandaag iets nieuws voor ons gevonden: afgelopen week is de Echelons of Truth domeinnaam geregistreerd door EA.

EA heeft nog geen officieel persbericht over Echelons of Truth naar buiten gebracht, dus we blijven nog even gissen naar wat deze titel zal zijn. Ondanks dat pas net is ontdekt dat de domeinnaam is geregistreerd, zijn mensen al druk bezig met bedenken wat Echelons of Truth voor een game kan zijn.

Sommige mensen zijn ervan overtuigd dat Echelons of Truth een DLC zal zijn voor een al bestaande game – klinkt deze titel alsof het Dragon Age DLC kan zijn? – maar er zijn ook mensen die denken dat het iets compleet nieuws is. Zo was er op de EA E3-persconferentie dit jaar een game aangekondigd waar ze verder niets over los wilden (of konden) laten. Er werd bekendgemaakt dat er aan een nieuwe IP van BioWare werd gewerkt, maar meer vertelden ze ons ook niet. Zou Echelons of Truth de titel van deze nieuwe game kunnen zijn?

We weten dus eigenlijk nog niks over Echelons of Truth, behalve dat het eraan staat te komen. Of het een nieuwe game is, of juist DLC voor een al bestaande game, of voor welk platform het eventueel uit zou komen. Alles rondom de naam Echelons of Truth en de registratie van het domein is voorlopig nog een vraagteken. Wat denken jullie dat Echelons of Truth gaat worden? DLC, nieuwe IP, of nog iets anders? Ondertussen wachten we (geduldig) bericht van EA af over deze titel.

Echelons of Truth domeinnaam geregistreerd door EA

Echelons of Truth domeinnaam geregistreerd door EA

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch