Menu Premium

EA’s FIFA Euro 2012 wordt FIFA 12 DLC

Gamekings Redactie 29/03/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

De onvermijdelijke Euro 2012 titel van EA gaat alleen via de internetkabels in je huis te verkrijgen zijn. Sterker nog, het wordt een uitbreiding voor FIFA 12 en geen opzichzelfstaande game.

De DLC gaat EA Sports UEFA Euro 2012 heten, en zal alle 53 nationale teams bevatten die bij de UEFA aangesloten zijn, evenals de acht officiële stadions van het toernooi. Je hoeft je dus geen zorgen te maken, want de bekende stadions, zoals de Arena Lviv of één van de twee Miejski stadions, hoef je niet te missen. Gelukkig maar.

Naast de mogelijkheid om het toernooi op een normale manier te spelen met een land naar keuze (San Marino, anyone?) is het ook mogelijk om een eigen nationaal team te maken in de Expedition Mode.

Tevens is er de optie om je opnieuw uit te leven met een Virtual Pro en komen er verschillende online mogelijkheden. Hopelijk kan je dan jezelf wederom meten met een vijftiental andere gekken in een online toernooi, zoals in de laatste FIFA World Cup game.

Waarschijnlijk is het net verschenen FIFA Street de reden dat er geen stand-alone game komt, en EA het daarom niet zo zag zitten om drie verschillende voetbalgames in één jaar te releasen. Begrijpelijk. Wat vind jij hiervan? En wat vind jij een mooi prijsje voor zo’n flinke DLC pakket als Euro 2012?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch