Menu Premium

EA’s community manager teaset Skate 4, of hij neemt ons allemaal in de maling

Jeroen Wiersma 30/01/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Gamers die graag op hun digitale skateboard stappen, hebben iets om naar uit te kijken. De oorzaak? EA community manager Daniel Lingen die Skate 4 teaset met één simpele tweet:

#MAKEeaSKATEAGAIN is onder de fans al een tijdje een ding en de wens voor een vervolg op het Skate 3 uit 2010 lijkt te zijn gehoord door EA. Het is nog geen officiële aankondiging, maar het kan toch wel gezien worden als een onofficiële, aangenomen dat Daniel Lingen niet keihard loopt te trollen natuurlijk.

Skate 3 van ontwikkelaar EA Black Box verscheen 14 mei 2010 voor de PlayStation 3 en Xbox 360 en is vanaf 10 november 2016 beschikbaar via de Xbox One backwards compatability feature. Het zou wel eens een tijdje kunnen gaan duren voordat Skate 4 mogelijk het licht gaat zien. Of de game al in ontwikkeling is, of dat er aan begonnen gaat worden, wordt uit de tweet immers niet duidelijk. Wanneer verwacht jij de officiële aankondiging en kijk je al uit naar de onontkoombare YouTube-filmpjes met trics die zo hard fout gaan dat je het voelt in je eigen edele delen?

Bron: VG24/7

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch