Menu Premium

EA ziet tegenvallende Titanfall 2 verkoopcijfers niet als “onderpresterend”

Maarten van Steijn 01/02/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dat de verkoopcijfers van Titanfall 2 al vanaf de launch niet heel denderend waren, weten we inmiddels al een tijdje. Toch lijkt EA de zaak vrij positief te zien, aangezien zij de huidige verkoopcijfers van hun Titanfall 2 game niet als ‘onderpresterend’ zien. Dit heeft CEO Andrew Wilson onlangs laten weten.

Als voorbeeld gaf hij een andere titel van EA, namelijk Battlefield 4. Deze game heeft altijd een redelijke playerbase gehouden en is na release nog steeds goed verkocht tot de launch van Battlefield 1, het volgende deel in de Battlefield reeks, aan toe. Het punt waar hij hiermee op doelt, is dat hij vindt dat Titanfall 2 zeker nog niet afgeschreven is. Daarnaast vertelt Wilson dat het development team achter deze game nog altijd de handen uit de mouwen blijft steken voor deze titel:

“We’ve got a development team who have unbelievable pedigree and a commitment to continue to support the community, and we expect to continue to grow that community through the coming fiscal year.”

Titanfall 2 is een game die vanaf 28 oktober 2016 voor de Xbox One, Playstation 4 en PC uitgekomen is. Deze First Person Shooter moet het ondanks zijn overwegend positief bevonden singleplayer vooral hebben van de multiplayer van de game. Lekker knallen en jezelf bepantseren als Mech om het slachtveld rond te stampen kan in principe nog wel even voortgezet worden aangezien alle niet-cosmetische DLC voor deze game gratis te downloaden zal zijn. De eerste DLC van Titanfall 2 is dan ook op 30 november 2016 al uitgekomen.

Hoe kijk jij persoonlijk aan tegen deze shooter? Blijft deze harde shooter nog even bloeien, of is de multiplayer community al aan het afsterven? Laat het achter in de comments!

Bron: vg247.com

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch