Menu Premium

EA wil Need for Speed naar het witte doek brengen

Gamekings Redactie 13/04/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

EA heeft plannen voor een Need for Speed film. De uitgever is momenteel aan het onderhandelen over het project met een aantal grote filmmaatschappijen.

Games alleen zijn voor EA blijkbaar niet genoeg om mee te cashen. De uitgever wil toetreden tot de filmwereld door van hun wereldberoemde arcaderacer een heus hollywood-spektakel op het witte doek te maken. Producer John Gatins, die onder meer bekend is van Real Steel, werd door de uitgever gevraagd om het filmproject van de grond te krijgen. Paramount, Warner Bros., en Sony, zeker niet de minste namen in de filmwereld, hebben interesse getoond in de plannen van EA.

Universal heeft als enige het aanbod van de uitgever afgeslagen. Met The Fast and the Furious op hun naam hebben zij al een filmreeks die meer dan genoeg gelijkenissen vertoont met Need for Speed. In mijn ogen zijn de Fast and Furious films overigens al een soort van officieuze verfilmingen van EA’s welbekende racegames. Een Need for Speed film lijkt mij in dat opzicht dus een beetje overbodig, aangezien de actiefilms van Universal meer dan genoeg spektakel bieden met bad-ass tuner bolides, babes en een overvloed aan nitro.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch