Menu Premium

EA verwacht Mass Effect Andromeda 3 miljoen keer te verkopen in eerste week

Tim Koelen 01/02/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

De hoge heren van EA waren afgelopen nacht bijeen voor een bespreking van de cijfers van het derde kwartaal, maar kwamen daarnaast met een zeer opvallende statement. EA verwacht dat Mass Effect Andromeda in de eerste week zo’n 3 miljoen keer over de toonbank zal vliegen.

De game komt uit op 27 maart, terwijl 1 april het nieuwe fiscale jaar begint. EA executive Blake Jorgensen gaf aan dat EA verwacht dat zo’n 30 tot 50 procent van de totale verkoop van Mass Effect Andromeda dus in de laatste dagen van maart gaat plaatsvinden.

Het is bijzonder dat EA met keiharde cijfers komt als het gaat om de verwachte verkoopcijfers van een game. De huidige tendens laat namelijk zien dat gamers voorzichtiger zijn met de aanschaf van een game op release. Het is dus nog maar de vraag of Mass Effect Andromeda de 3 miljoen stuks aantikt in de eerste dagen van release. Voorloper Mass Effect 3 is in ieder geval in totaal 6 miljoen keer verkocht.

Check hier de laatste trailer voor Mass Effect Andromeda. De game verschijnt op 27 maart voor Xbox One, PlayStation 4 en PC. Ga jij de game in huis halen? Laat het weten in de comments!

Bron: VG24/7

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch