Menu Premium

EA toont nieuwe beelden van Mirror’s Edge

Gamekings Redactie 09/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

De EA persconferentie is in volle gang en onze enige echte Faith die vorig jaar haar rentree maakte op de E3 kon dit jaar natuurlijk niet wederom zomaar van de aardbodem verdwijnen. Ze is gelukkig van de partij en EA toont nieuwe beelden van Mirror’s Edge.

EA zegt goed te hebben gekeken naar en samengewerkt met professionele free-runners en hebben hun moves doorgegeven aan Faith. Hierdoor zal haar moveset nog uitgebreider zijn. De moves hebben ze ook doorgevoerd in de combat. Voorheen stond de combat nog erg los van de free-run actie, maar DICE laat deze twee nu vlekkeloos samenkomen, zoals uit de trailer blijkt. Daarnaast creëren ze meerdere routes. De een zal wat moeilijker te vinden zijn dan de andere, waardoor skill echt een rol gaat spelen. Ook geeft EA aan Faith te hebben uitgediept. Ze willen Faith wat meer naar de voorgrond halen, aangezien ze toch een figuur apart is. Waarom heeft ze haar oog getatoeëerd? Waar komen haar andere tatoeages vandaan? Wat is haar achtergrond? Dit zal allemaal worden uitgediept in de game.

De game lijkt zich nog in een vroeg stadium te bevinden en een releasedatum ontbrak aan het eind van de trailer. Het zou dus nog wel even kunnen duren voordat we aan de slag kunnen met deze titel. Voor welke platformen de game uitkomt is ook nog niet bekend. Zodra wij meer weten, lees je het hier op Gamekings.tv!

EA toont nieuwe beelden van Mirror's Edge

EA toont nieuwe beelden van Mirror’s Edge

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch