Menu Premium

EA toont eerste gameplaybeelden Need For Speed: Rivals

Karim Shehata 10/06/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Op moment van schrijven is EA bezig met haar persconferentie op de E3. Na de verrassing die Star Wars: Battlefront mag heten, kwam er een nieuwe trailer tevoorschijn van de nieuwe Need for Speed: Rivals. Daarna ging het pas echt los rondom Need For Speed, want EA toont eerste gameplaybeelden Need For Speed: Rivals. De game draait op de Frostbite 3 Engine, net zoals bijvoorbeeld Battlefield 4 en Star Wars: Battlefront

Op de presentatie zagen we hoe iemand de game speelde, maar nog opvallender was dat iemand een helikopter bestuurde met een tablet. Aangezien EA op het moment geen games maakt voor de Wii U, lijkt het hier te gaan om Xbox Smartglass of natuurlijk een speciale Need For Speed applicatie op bijvoorbeeld Android of iOS.

Ook werd er verteld over de ‘All Drive’ feature, hiermee moet de lijn tussen singleplayer en multiplayer doorbroken worden. In de gameplay demo werd getoond hoe een singleplayer race kan veranderen in een multiplayer race. Hiermee gaat Need For Speed: Rivals in dat opzicht mee in de klaarblijkelijke nieuwe trend, waarbij singleplayer en multiplayer samensmelten.

Ook kwam Jesse van de populaire Breaking Bad serie het podium op. De acteur gaat meewerken aan de Need For Speed film, die de concurrentie aan moet gaan met bijvoorbeeld films als The Fast and Furious. Jammer genoeg klapte er tijdens zijn positieve woorden geen “Science Bitch!!!” uit, tof was het wel dat hij even zijn gezicht liet zien.

Need For Speed: Rivals verschijnt voor zover bekend eind dit jaar op de Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3, PlayStation 4 en PC.

EA toont eerste gameplaybeelden Need For Speed: Rivals

EA toont eerste gameplaybeelden Need For Speed: Rivals

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch