Menu Premium

EA stelt Mass Effect: Andromeda maximaal 5 maanden uit als dat nodig blijkt te zijn

Roy de Keijzer 02/11/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het ziet er naar uit dat de nieuwe Mass Effect game niet voor de releasedatum in maart zal worden afgeraffeld om snel geld te verdienen, want EA stelt Mass Effect: Andromeda uit als dit nodig blijkt te zijn.

De financieel directeur van EA Blake Jorgensen geeft aan dat EA Mass Effect: Andromeda financiële ademruimte wil geven, mocht dit nodig zijn. Hiermee kan de releasedatum van de game maximaal vijf maanden worden uitgesteld en EA is bereid om dit te doen als zij vinden dat dit nodig is. “We zijn bereid om de releasedate te verschuiven als we voelen dat dit nodig is. Dit geeft ons flexibiliteit om de datum een week, of drie weken of desnoods vijf maanden te verschuiven, afhankelijk van de tijd die we nodig hebben om er zeker van te zijn dat de spelers straks de game-ervaring gaan krijgen die wij ze willen geven,” aldus Jorgenson.

Dit lijkt misschien op een hint dat de game zal worden uitgesteld, maar Jorgenson geeft aan dat ze vooralsnog op schema liggen en verwacht dat de game voor het einde van maart 2017 zal verschijnen. “Wij richten ons op het maken van geweldige games en op dit moment voldoet Mass Effect erg goed aan dit plaatje, het spel ziet er prachtig uit en en we zijn enorm tevreden met de voortgang”, zo zegt Jorgenson.

Mass Effect: Andromeda zal verschijnen voor PC, PlayStation 4 en Xbox One.  Verwacht wordt dat de game verschijnt in het eerste kwartaal van 2017, waarschijnlijk in maart. Wacht jij op deze game? Laat het weten in de comments!

Bron: VG24/7

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch