Menu Premium
Loading...

EA Sports onthult: Season Ticket

Gamekings Redactie 02/08/2011 0 Tweet Het Like/Deel Het

Season Ticket is een nieuwe abonnementservice voor de vijf grote EA Sports series, waaronder Fifa, Tiger Woods PGA Tour en NHL Hockey. In Europa verschijnt Season Ticket alleen voor de Xbox 360 en zal 2000 Microsoft Points gaan kosten. Wat zijn de voordelen van Season Ticket?

  • Vroege toegang tot de digitale download van de volledige game. Drie dagen voor de release van een EA Sports game kunnen de geabonneerden al de complete versie spelen. Na deze drie dagen zal de digitale download niet meer beschikbaar zijn en krijgen de geabonneerden de optie om de game alsnog in de winkel te kopen. Je hoeft dan niet bang te zijn voor je behaalde achievements, want via  Season Ticket kunnen je achievements worden getransporteerd naar je disc-versie.
  • Korting op Downloadable content. Geabonneerden krijgen 20 procent korting op alle beschikbare dlc voor de vijf EA Sports games.
  • Gratis web extra’s. De geabonneerden krijgen gratis speciale web features voor alle deelnemende EA Sports games. Dit begint met de Creation Center pakketten voor Fifa 12, die uitgebreidere toolsets en vaardigheden bieden bij het oprichten van je eigen teams en toernooien.
  • Geabonneerden krijgen een exclusieve en makkelijk te onderscheiden leden badge die zowel in-game als op je EASPORTS.com profiel zichtbaar is.

Season Ticket zal vlak voor de release van Madden 12 het licht zien. Je kunt straks dus een aardige voorsprong op je vrienden gaan opbouwen als Fifa 12 uitkomt in september. Ga jij jezelf ook abonneren op Season Ticket?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch