Menu Premium
Loading...

EA Sports Ignite Engine Trailer

Gamekings Redactie 22/05/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Samen met de Xbox One werd op de Microsoft persconferentie ook de nieuwe EA Sports Ignite Engine aangekondigd. De next-gen sport-engine die de bewegingen, kleding, stadions en AI in de EA Sports games verbetert. Vier grote EA Sports titels worden dit jaar nog uitgerust met deze nieuwe engine. Hoe de nieuwe Ignite Engine eruit ziet, kun je nu alvast zien in de EA Sports Ignite Engine trailer.

De vier games die door EA worden uitgerust met de nieuwe Ignite Engine zijn FIFA 14, NBA Live 14, NFL 25 en EA Sports UFC. In de trailer is duidelijk te zien dat de stadions verbeterd zijn. Je komt aanvliegen in het Camp Nou stadion van FC Barcelona. Daarna beland je in de spelerstunnel van het stadion van de Cleveland Cavaliers en vervolgens eindig je boven de Octagon van de UFC. Alledrie met een levendig publiek in een gigantisch mooi stadion. Het sporten begint met de Washington Redskins waar je Quarterback Robert Griffin III aan het werk ziet in NFL 25. Na American Football komt ook de UFC aan bod wanneer, UFC Lightweight Champion, Benson Henderson een knietje uitdeelt aan Anthony Pettis in EA Sports UFC. Daarnaast zien we ook basketbal langs komen wanneer Kyrie Irving zijn team coacht in NBA Live 14. Als laatste zien we natuurlijk Lionel Messi van FC Barcelona het veld oversteken in FIFA 14.

De trailer besteedt aandacht aan de verschillende aspecten van de verschillende sporten en de nieuwe features in de EA Sports Ignite Engine. De nieuwe physics, de nieuwe opties die de engine biedt, de verbeterde stadions en natuurlijk de prachtige next-gen graphics. Wil je zien hoe je in de nieuwste EA Sports games een goal kunt scoren, een touchdown kunt maken, een dunk maakt of een knock-out trapt? Check het in deze EA Sports Ignite Engine Trailer.

EA Sports Ignite Engine Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch