Menu Premium

EA onthult de progressie in Need for Speed: Rivals

Karim Shehata 20/08/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is structureel, in het geval van Need for Speed ieder jaar, tijd voor een nieuw deel in de franchise. We wisten al een tijdje dat de game de grens tussen online- en offline gameplay zal doen laten vervagen, omdat je vanuit de offline modus meteen, al rijdend, kunt inspringen in een online race. Games als Watch Dogs gaan dat ook op hun eigen manier brengen, waardoor het erop lijkt dat dit een groot deel van de toekomst van het gamen gaat worden. Van de nieuwe racer van Electronic Arts wisten we nog niet veel, maar daar komt nu verandering in. EA onthult de progressie van Need for Speed: Rivals.

Dit deed het miljardenbedrijf zojuist op de persconferentie van de uitgever op de Gamescom, die op het moment van schrijven gaande is. Zo kun je in de Career Progression-modus spelen met de Enforcer-, Patrol- en Undercover-cop. Daarnaast komt de Ferrari-licentie terug in de Need for Speed-franchise.

Ook kun je je auto op allerlei manieren aanpassen, want volgens EA zijn er miljoenen opties. Daarnaast kun je door middel van de XP die je vergaart door de game te spelen, nieuwe auto’s vrijspelen en kopen. Need for Speed: Rivals verschijnt op 21 november voor de Xbox 360, PlayStation 3 en de PC. Voor de PlayStation 4- en de Xbox One-versies wordt alleen het jaar 2014 genoemd.

EA onthult de progressie in Need for Speed: Rivals

EA onthult de progressie in Need for Speed: Rivals

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch