Menu Premium

EA onthult de Ignite Engine

Gamekings Redactie 21/05/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Sportfanaten worden direct door Microsoft aangetrokken tot de Xbox One door de stap die EA Sports en Microsoft zojuist hebben gezet. EA onthult de Ignite Engine en deze engine tilt de sport videogames absoluut naar een hoger level. Velen dachten dat we die top al bijna bereikt hadden met de sportgames van het moment. EA bewijst het tegendeel met hun nieuwe Ignite Engine.

De hele clue van de engine is het creeëren van een wereld. Niet meer alleen de ring, het voetbalveld de basketballcourt en ga zo maar door. Het gaat nu veel meer om de plek en de mensen die erop staan. De engine maakt het mogelijk om een ongekende sfeer te creëren in het stadion. Veel mensen denken er niet bij na, maar onze vriend Lionel Messi vertelde ons in een trailer van de Ignite Engine, dat de sfeer een essentieel onderdeel is van sport. Het stimuleert spelers, maar kan ook demotiverend werken. De sfeer is dus in werkelijkheid heel dynamisch. Deze sfeer brengt de Ignite Engine nu rechtstreeks je woonkamer in.

Verder kwam het fysieke onderdeel van sport aan bod. Er werden wederom kleine, maar essentiële onderdelen van de sport uitgelicht. De Ignite Engine biedt ontwikkelaars de kans om ook hier veel aandacht aan te besteden. Wat vind jij van de Ignite Engine?

EA onthult de Ignite Engine

EA onthult de Ignite Engine

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch